BANNER1
BANNER2

производ

повеќе >>

за нас

about_us

Таижу Јонгју Индустриски СД, ДОО. е основана во 1994 година. Компанијата се залага за производство на делови од алуминиум повеќе од 20 години. Тековната компанија има градежна површина од 43.000 квадратни метри и вработува повеќе од 300 луѓе. Има високо квалитетен менаџерски тим и повеќе од 80 стручни и технички персонал. Компанијата е професионален снабдувач на ОЕ што се фокусира на гравитација,кастинг со низок притисок и кастинг со умре. Развојот, кастинг и производство на способност на компанијата продолжува да води во истата индустрија. Компанијата увезува голем број високо-прецизни машински машини и опрема за тестирање, за да се обезбеди квалитет на производот и услугата за да се постигнат барањата за квалитет на ОЕ. Така, создава континуирана конкурентска предност на пазарот и производот е обезбеден ширум светот што го освои широкото признание на клиентот.

повеќе >>

применливи брендови

 • applicable brands (1)

 • applicable brands (2)

 • applicable brands (3)

 • applicable brands (4)

 • floor Space 43000

  градежна област

 • Years 1994

  Години

 • employees 280

  вработените

 • million 150

  милиони

 • supplier Глобално

  снабдувач

Вести

Нашиот тим за продажба присуствуваше на Automechianika ...

Нашиот тим за продажба присуствуваше на Саемот Аутомехианика Шангај на 3 декември 2019 година.

На 9 јуни 2017 година, секретарот на Јухуан муниќ ...

На 9.06.2017 година, секретарот на општинската партија Јухуан и неговата група пристигнаа во ЈОНГЈУ за да извршат истражување. Тој многу говореше за достигнувањето што YONGYU го стекна во последниве години и ги охрабри сите што седат што работат на автомобил и мотор ...
повеќе >>

Продажба на автомобили на американскиот пазар

Присвојувајќи се на анализата на добрата компанија, продажбата на автомобили на американскиот пазар во 1-ви мај 2020 година загуби околу 20% од истата сезона од минатата година. Погледнете ја табелата за податоци, продажбата на Hyundai се намали за околу 38% отколку минатата година истиот месец. Продажбата на Мазда беше ...
повеќе >>