BANNER1
BANNER2

produkt

më shumë >>

për ne

about_us

CO Industriale Taizhou Yongyu, LTD. u krijua në 1994. Kompania u angazhua në prodhimin e pjesëve të automjeteve të aluminit për më shumë se 20 vjet. Kompania aktuale ka një sipërfaqe ndërtimi prej 43,000 metra katrorë dhe punëson më shumë se 300 persona. Ajo ka ekip të menaxhimit me cilësi të lartë dhe më shumë se 80 personel profesional dhe teknik. Kompania është furnizues profesional i OE i cili përqendrohet në hedhjen e gravitetit,hedh me presion të ulët dhe hedh hedh. Zhvillimi, hedh dhe prodhon aftësinë e kompanisë vazhdon të udhëheqë në të njëjtën industri. Kompania importon një numër të madh të pajisjeve të përpunimit dhe testimit me saktësi të lartë, për të siguruar cilësinë e produktit dhe shërbimin për të arritur kërkesat e cilësisë OE. Kështu krijon për vete një avantazh të vazhdueshëm konkurrues të tregut dhe produkti është siguruar në të gjithë botën i cili fitoi vlerësimin e gjerë të klientit.

më shumë >>

markat e zbatueshme

 • applicable brands (1)

 • applicable brands (2)

 • applicable brands (3)

 • applicable brands (4)

 • floor Space 43000

  zona e ndërtimit

 • Years 1994

  Vite

 • employees 280

  punonjesit

 • million 150

  milion

 • supplier Globale

  furnitori

Lajme

Ekipi ynë i shitjeve mori pjesë në Automechianika ...

Ekipi ynë i shitjeve morri pjesë në Automechianika Shanghai Show më 3 dhjetor 2019.

Më 9 qershor 2017, sekretari i Yuhuan munic ...

Më 9 qershor 2017, sekretari i partisë komunale Yuhuan dhe grupi i tij arritën YONGYU për të bërë kërkime. Ai foli shumë për arritjen që YONGYU fitoi vitet e fundit, dhe inkurajoi të gjithë në ulës që punojnë në makinë dhe Motor ...
më shumë >>

Shitjet e makinave në tregun amerikan

Duke qenë në përputhje me analizën e goodcarbadcar, shitjet e makinave në tregun amerikan në 1 maj 2020 humbin rreth 20% sesa i njëjti sezon i vitit të kaluar. Shikoni tabelën e të dhënave, shitjet e Hyundai ishin në rënie rreth 38% sesa vitin e kaluar në të njëjtin muaj. Shitje Mazda wa ...
më shumë >>