Rreth Nesh

ABOUT US

Co Industriale Taizhou Yongyu, Ltdu krijua në 1994. Kompania u angazhua në prodhimin e pjesëve të automjeteve të aluminit për më shumë se 20 vjet. Kompania aktuale ka një sipërfaqe ndërtimi prej 43,000 metra katrorë dhe punëson më shumë se 300 persona. Ajo ka ekip të menaxhimit me cilësi të lartë dhe më shumë se 80 personel profesional dhe teknik. Kompania është furnizues profesional i OE i cili përqendrohet në hedhjen e gravitetit cast hedhjen me presion të ulët dhe hedhjen e vdesit. Zhvillimi i hedhjes dhe aftësisë së prodhimit të kompanisë vazhdon të udhëheqë në të njëjtën industri. Kompania importon një numër të madh të pajisjeve të përpunimit dhe testimit me saktësi të lartë, për të siguruar cilësinë e produktit dhe shërbimin për të arritur kërkesat e cilësisë OE. Kështu krijon për vete një avantazh të vazhdueshëm konkurrues të tregut dhe produkti është siguruar në të gjithë botën i cili fitoi vlerësimin e gjerë të klientit.

1994

Në vitin 1994, kompania u krijua dhe u emërua "Yuhuan Yongyu Piston Fabrika". Ajo mbulon një sipërfaqe prej 10 mu dhe ka një sipërfaqe ndërtimi prej mbi 5,000 metra katrorë.

1998

Ndryshoi emrin e saj në Taizhou Yongyu Industrial Co, Ltd.

2010

Prodhimi vjetor i kompanisë tejkaloi 150,000 në 2010.

2016

2016 impianti i ri i hedhur në prodhim.

ABOUT US

ABOUT US

ABOUT US

ABOUT US

ABOUT US

ABOUT US