За нас

ABOUT US

Таижу Јонгју Индустриски копродукции, ООДе основана во 1994 година. Компанијата се залага за производство на делови од алуминиум повеќе од 20 години. Тековната компанија има градежна површина од 43.000 квадратни метри и вработува повеќе од 300 луѓе. Има високо квалитетен менаџерски тим и повеќе од 80 стручни и технички персонал. Компанијата е професионален снабдувач на ОЕ, кој се фокусира на гравитација, кастинг со низок притисок и кастинг на умирање. Развојното кастинг и способноста за производство на компанијата продолжува да води во истата индустрија. Компанијата увезува голем број високо-прецизни машински машини и опрема за тестирање, за да се обезбеди квалитет на производот и услугата за да се постигнат барањата за квалитет на ОЕ. Така, создава континуирана конкурентска предност на пазарот и производот е обезбеден ширум светот што го освои широкото признание на клиентот.

1994

Во 1994 година, компанијата е основана и именувана како „Јухуан Јонгју Фајстон Фабрика“. Зафаќа површина од 10 му и има површина од над 5.000 квадратни метри.

1998

Го смени името во Taizhou Yongyu Industrial Co., Ltd.

2010

Годишното производство на компанијата надмина 150.000 во 2010 година.

2016

2016 година нова фабрика пуштена во производство.

ABOUT US

ABOUT US

ABOUT US

ABOUT US

ABOUT US

ABOUT US